HAVAIJIKESKUS

 
 

Jo yli 2000 vuotta sitten perinteiset Havaijilaiset Kahuna hierojat tunsivat salaisia ja pyhiä tapoja vapauttaa kehossa olevia jännityksiä ja energian virtausta siten, että fyysinen, emotionaalinen ja henkinen parantuminen pääsi tapahtumaan.

 

Havaijilainen Lomi Lomi Nui (Temple Style) hieronta on yhdistelmä kehon kokonaisvaltaista pyhää kosketusta ja muinaista rituaalia. Hieronta suoritetaan lämpimällä öljyllä ja hieronta sisältää toistuvia harmonisia liikkeitä ja erilaisia syvälle kehoon ulottuvia tekniikoita, nivelten käsittelyä ja akupainantaa. Hieronta sopii hyvin kaikenikäisille ja myös raskaana oleville.

 

Hoidon aikana vapautetaan kehossa olevaa energiaa Alohan hengen mukaisesti - rakkaudella, ilolla ja myötätunnolla. Lomi Lomi Nui hieronnan jälkeen koko keho on rentoutunut syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti sekä sen luontainen olotila on palautunut.


Tervetuloa kaikille avoimeen Havaijilaisen hieronnan Facebook-ryhmään:


 

Havaijilainen Lomi Lomi Nui hieronta

Email Me

HAVAIJIKESKUS avattu Helsinkiin (Iso Roobertinkatu 34), Tervetuloa!


Tutustumistarjous Havaijilaiseen hierontaan: 60 min 80 eur (norm. 95 eur)Kärsitkö niskakivuista, stressistä,  päänsärystä tai muista lihaskivuista?

Havaijilaisen hieronnan avulla pääset oikeasti eroon kehossasi olevista jännitystiloista. Kehosi elastisuus palautuu, lihassäryt ja migreeni helpottuvat ja ihmiset kokevat olevansa hoidon jälkeen kuin uudesti syntyneitä!


Ho'oponopono


E Kala Mai ia'u

Aloha no wau ia'oe

Mahalo Nui Loa

Mahalo Ke Akua 'I'o Talani


Ka Maluhia Oka "I"

Dagmara


Havaijilainen Hula tanssi

Hula on perinteinen Havaijilainen tanssi. Hula on kauneuden tanssi: se kuvaa ihmisten-, maan- ja luonnonkauneutta, kuten tuulien, pehmeiden sateiden, vesiputousten ja aaltojen kauneutta. Tanssiminen on fyysinen tapa ilmaista tunteita, kokemuksia ja haluja. Hula tanssi kertoo tarinoita, viihdyttää, parantaa ja inspiroi käyttäen ihmiskehoa tarinankerronnan instrumenttina.


“Hula on sydämen ääntä ja siksi voit kuulla siinä havaijilaisten

ihmisten sydämenlyönnit.“

 Havaijin kuningas David Kalākaua


Tervetuloa kaikille avoimeen Havaijilaisen Hula tanssin Facebook-ryhmään: